מענה ל־שלום לכולן, משתמשת חדשה בפורום:)

shavewow@gmail.com
משתתף

תודה על התשובות המפורטות!
    ריקי, לא הצלחתי להגיב אבל קראתי מילה מילה:) שוב תודה

רוז, מאד היתה חשובה לי תגובה של מישהי שבוחנת את האתר ומתרשמת ממנו בפעם הראשונה,
    אעבור על מה שכתבת ואנסה לראות איך באמת לעשות סדר בבלבול שהוא כורח המציאות..
    1)הכל היה פשוט יותר לו יכולתי לפשט את העניינים ולהסביר ולהציע משהו אחד בלבד- קופה שנוצרת מכח הרבים ששמו כסף קטן, ויום יום הצטבר בקופה סכום יפה בו זוכה אחד מהמשתתפים.
    זה בעצם החזון, מכאן הכל התחיל ולשם הכל הולך:)
    כל המסביב זה אילוצי החוק.
    אין היתר לעריכת הגרלות.גם אם אני חושבת שזה יכול להועיל לנו בתור חברה שרוצה וצריכה להתפרנס זה מזה, לעזור זה לזה , להפיק מתוכה את המירב בלי להזדקק לטובות בהסכמים הקואליציוניים:)
    אם החזון הזה יתממש והציבור החרדי בארץ שמונה בלי עין הרע למעלה ממליון איש יבין בחלקו אפילו הקטן,שיש כאן פוטנציאל למימוש כח השיתוף והאיחוד שלנו- נוכל להגיע לסכומים יפים וגבוהים שיום יום אחד מאיתנו יזכה בו. הלואי.
    אבל כפי שהתחלתי להגיד לפני ששוב נסחפתי עם החזון…:) אין היתר לעריכת הגרלות במדינה למעט גופים ממשלתיים כמו מפעל הפיס.
    רק אם אני מוכרת מוצר כלשהו וכדי לקדם את המכירות שלו אני עורכת הגרלה- מותר לי, וזה בעצם מה שמציע האתר- מנוי בתשלום לקבלת דיוור חד שבועי ובו הנגשת מגוון מוצרים שווים לרכישה באון ליין- זה המוצר.
    ניסיתי לעבות את האתר בפרסום, בתוכן שיווקי שיחכים את הגולשים, לתת להם הורדות בחינם , אולי זה יוצר בלבול למרות שכוונותי טובות- שמי שנכנס יהיה לו בכייף להוריד קטלוגים, לקרוא חומר.
    באמת כשאני כותבת את זה אני מרגישה עכשיו שאין כאן משהו ברור והחלטי עדיין, ואכן האתר עדיין בחיתוליו, פתוח לשינויים מחכימים, אדרבא, אני בדיוק כאן בשביל לקבל הערות וליישם אותן.
    2)קהל היעד- הציבור החרדי, יוצרי הקופה. זה לא אתר שאמור להרויח מפרסום, ולא מרכישת מנוי לדיוורים (מי משלם על קבלת דיוור מחכים בכל שיהיה?!) לקהל הזה אני מכוונת בפרסום שכמעט מתחיל היום.
    כמובן שאני צריכה למלא את האתר במתנות להורדה, טיפים וכד’ ולכן קהל היעד הנוסף הוא המפרסמים, כרגע הפרסום חינם למי שיש להציע מתנות להורדה, קטלוגים וכד. או למי שכותב/ת טור. פרסום בתשלום כשמספר הגולשים עדיין נמוך- זה לא משהו שאפשר למכור למפרסמים.
    3)ספציפית בשבוע האחרון האתר נראה גרוע, הנושא בטיפול, הוא היה מסודר וברור יותר מבחינת הצגת המפרסמים.
    אין שעה קבועה לפרסום הזכיה היומית, זה קצת מורכב אבל יתכן שזה חשוב, אבדוק.
    4)לקוח הקצה מבחינתי הוא המנוי, והוא מקבל דיוור חד שבועי עם המוצרים כפי שציינתי למעלה וזהו, הוא צריך להתעדכן באתר אם זכה.
    והמפרסמים-באתר עצמו באמת קשה למפרסמים למצוא את הדרך לתקשר איתי.
    ההערות שלך חשובות מאד
    וואו….במה להתחיל??
    ועוד הערה חשובה מאד- האתר בפיקוח יום יומי של עורך דין מומחה לענייני הגרלות (חלק נכבד מההגרלות שמקיים הציבור החרדי- בפיקוחו)
    התייעצנו עם מורה הוראה לדיני ממונות כדי להיות בטוחים שזה מותר הלכתית באופן עקרוני עוד לפני שפתחנו אותו,
    כל צעד שעשינו מתחילת הדרך ועד עכשיו, ובעזרת ה’ הלאה- אנחנו שואלים אותו,
    הגינות כלפי מי ששם את כספו אצלינו- היא בנפשינו ממש.
    המנוי הוא חודשי- מתחדש אוטומטית מידי חודש, אחרת נשתגע בלהכניס ולהוציא מנויים מרשימת המגרילים,
    אבל בפשטות ובקלות אפשר להפסיק אותו או לנסות חודש אחד- פשוט כותבים לנו בקשה בצור קשר ואני מטפלת בזה מיידית, זה רשום בברור באודות.
    שוב תודה!
    איילת