מכתב לתומכות לידה שנרשמו לרשימת התפוצה שלי והתענינו בחומר שאני שולחת.
אפשר הערות/ שיפורים?
שלום לך, מה שלומך?
שמי שרי מרגליות. התכתבנו במייל מספר פעמים, והזדהית בפני כתומכת לידה.אולי גם נפגשנו בעבר, ואני רוצה לספר לך היום על משהו חדש שיכול לסייע לשתינו, וגם להעניק ערך מוסף ללקוחות שלנו.
יש לי הצעה מעולה לתומכות לידה שנפגשות עם זוגות לפני הלידה, כדי להכין ולסכם ענינים, וגם לתומכות שמעונינות להתארגן ולמסור קורסי הכנה ללידה לזוגות / לנשים.
ראיתי במשך השנים שאחד הדברים הראשיים שעוצר את התומכת מלהתחיל ולעבוד בפגישות /קורסים, הוא החומר שצריך ללמד ולחלק.
מה מלמדים? כמה שיעורים? איך מחלקים נכון את החומר? מה בדיוק לתת בחומר כתוב ועל מה להתעכב?
אם את מנויה על רשימת התפוצה שלי, את כבר יודעת שיש לי נסיון של שנים (מעל 10 שנים) בהעברת קורסים לאימהות בלידה ראשונה ובלידות חוזרות. החומר שלי ארוז בצורה מקצועית, אישה מקבלת את כל מה שנדרש לה בשביל להרגיש שהיא מוכנה וכך היא יכולה להיות יותר רגועה.
עכשיו יצאתי במיזם חדש, ואני מציעה לקנות ממני מארזים של כל החוברות שהוצאתי והשקעתי בהן המון – גם בחומר המקצועי, שכתוב בשפה ברורה ומדויקת וגם בגרפיקה איכותית, בקו נקי ועדין.
כשיש לך להגיש חומר מעובד בצורה מושכת ויפה, כל מי שמגיעה אלייך מרגישה שקיבלה ממך את את כל מה שדרוש לה לדעת, וכשאת יכולה לקבל את המארז כשהוא כבר מוכן ומושלם, את לא צריכה להשקיע בזה את הזמן, את הכסף ואת המאמץ הרב שכרוך בהוצאת כל הידע אל הכתב.
ישנה אפשרות להדפיס את החוברות בצירוף הקדמה אישית שלך, בה תוכלי להדגיש את הדגשים הייחודיים שלך, ושחשובים לך במיוחד.
האם מעניין אותך כזה כיוון?
יש לי חוברת קורס הכנה ללידה (מעודכנת לשנת 2023)
תוכנית לידה (מהממת)
חוברת תפילות ובקשות (מרגשת!)
הוראות לשימוש נכון בכדור פיזיו (מדגימה היטב)
יומן היריון (מעניין!)
שו”ת ברפואת הילוד מאת פרו’ שאול דולברג (מאיכילוב)
דיסק הרפיה
אפשר וכדאי לצרף גם קטלוג מוצרים מומלצים שאת חלקם אני מרכיבה לבד והם חזקים ומועילים במיוחד. החבילה המוזמנת מגיעה במשלוח ישיר לבית היולדת וכך את נותנת מעטפת שלמה למי שמגיעה אלייך, והיא מאורגנת בזמן ובכל הנדרש לה.
כל החוברות מאוגדות יחד באוגדנית יפה כדי לתת במתנה לאישה בקורס/ לזוג שמגיע לפגישה.
(יש לי בתוכנית גם לערוך סדנה קצרה, בה אלמד איך בונים נכון קורס הכנה ללידה, ועל מה לומדים בכל שיעור.אם את מתענינת, כתבי לי)
המחיר לכל החוברות בלי מארז, הוא כיום מעל 300 ש”ח. בחודש הקרוב, עד לטו בשבט החוברות יימכרו לתומכות בלבד במחיר השקה, ותוכלי להוסיף את הערותייך אם יהיו, כדי שבעת הצורך נשנה לשביעות רצונך.
כשאת מתמחרת את הפגישה / הקורס את כבר מכניסה את החוברות לחשבון וכך את נשארת עם הרווח אותו רצית והיולדת מקבלת את כל החומר הדרוש לה ומתרשמת מאד מהנראות היפה ומהידע מבלי שהשקעת בזה זמן, כוחות וטרטור של איסוף החומר והדפסתו.
ב1500 ש”ח את מקבלת 10 ערכות מעוצבות של אוגדנית ובה כל החומרים:
קורס הכנה, תוכנית לידה, הוראות לכדור פיזיו, תפילות ובקשות, דיסק הרפיה, יומן היריון, שו”ת ברפואת הילוד וקטלוג מוצרים.
מיותר להוסיף, שאני מוכרת רק את המארז השלם על מנת שתמכרי / תחלקי ליולדות שלך, ואסור להעתיק את החומר ולהשתמש בו או להעביר הלאה בלי לקנות ממני, מבחינה חוקית ומדיני תורה.
מלבד המחיר המוזל בחודש הזה, יש גם בונוסים נוספים:
1. יש לי אתר ובו מעל 300-400 כניסות של נשים הריוניות בחודש.
בגלל שאני כבר לא יוצאת לליווי לידות, יש לי שם עמוד בהקמה להפנית יולדות לתומכות מומלצות לפי אזור מגורים. תומכת שתשתמש בחומרים שלי תוכל לקבל שם מקום ברשימת התומכות המומלצות תמורת עמלת הפניה, ותגדיל את החשיפה שלה לקהל יעד מדויק מאד.
2. אם תשלחי את המייל הזה לעוד 5 תומכות שאת בקשר איתן, ותמליצי להן על ההצעה שלי, כל אחת מהן שתרכוש תזכה אותך ב5% הנחה, נוסף על המחיר המוזל אותו את כבר מקבלת.
רוצה לקבל עוד פרטים על התוכנית?
מעונינת לרכוש ולהתנסות?
תוכלי ליצור איתי קשר בטלפון: 0548496251.
בהצלחה,