איך עושים קצף חזק והאם יש תקנה לקצף שנפל?

איך עושים קצף חזק והאם יש תקנה לקצף שנפל?

  • הודעה
    שולי ויזל
    אורח
    היי . יש לי שאלה איך מגיעים לקצף טוב וחזק מביצים ?

    לא מצליח לי הקצף הוא יוצא מעט נוזלי ולא מספיק מתקשה

    ו.. יש תקנה לקצף שלא הצליח?

    תודה על המדור המעניין הוא ממש עוזר לי ומשדרג את האפיה והבישול שלי .

מציג 0 תגובות משורשרות
  • תגובות
      שולי יקרה,

      להכנת קצף יציב מחלבוני ביצים, יש להתחיל עם חלבונים בטמפרטורת החדר כדי להגביר את נפח הקצף.

      אחר כך יש להפעיל את המיקסר על המהירות הכי נמוכה למספר שניות ולהגביר את המהירות בהדרגה עד למהירות המרבית.

      יש להמשיך בהקצפה מהירה עד שנוצר קצף לבן. כעת הזמן להוסיף את הסוכר בהדרגה. תוך כדי ההקצפה תבחיני שהקצף הופך למבריק והוא מתקשה כראוי.

      יש לציין שאפילו אם כתוב במרשם שיש להקציף את החלבונים בנפרד,

      לרב התוצאות יהיו זהות אם תקציפי את הביצים בשלמותן לפי הכללים הנ"ל (כולל עוגות של פסח!) אך זמן ההקצפה יתארך לרבע שעה.

      לא תמיד יש תקנה לקצף שלא יוצא טוב אך לפעמים הצלחתי להציל קצף שנפל ע"י הקצפה רבה בשנית.

      בהצלחה!!

      ———-

       

      רוצה פיצה כמו בחנות? כאן לוחצים לפרטים

      רוצה להצליח עם החלות הביתיות שלך יצאו מוצלחות, יפות וטעימות? כאן לוחצים לפרטים

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־איך עושים קצף חזק והאם יש תקנה לקצף שנפל?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: