טיפים להתפחת שמרים

טיפים להתפחת שמרים

  • הודעה
    עטרה אלישיב
    אורח
    שלום לך,

    רציתי לדעת אם יש איזה שהם טיפים שיכולים

    לעזור להתפיח בצק שמרים?

    גם ביום לא ממש קייצי וחם 🙂

    תודה

מציג 0 תגובות משורשרות
  • תגובות
      לעטרה

      כל מי שמכינה בצק שמרים מכירה את הדרך הקונבנציונלית להתפחה והיא השיטה החמה,

      קרי – להשאיר את הבצק להתפחה במקום חמים.
      השיטה הפחות מוכרת אך טובה לא פחות, היא השיטה הקרה.

      סיפור מעניין עומד מאחורי הצורה בה גיליתי אותה, בלי להתכוון (אולי אספר לכן פעם…)

      שמחתי לראות שזוהי שיטה של ממש שמלמדים בבתי ספר לקונדיטורים.

      אם כן, אוכל להעביר לכן אותה בביטחון מלא.

      כך מתפיחים בצק שמרים:
      מיד לאחר הכנת הבצק, הכניסי אותו אל תוך שקית פח וקשרי אותה בקשר רופף.

      הכניסי לתוך המקרר במשך הלילה (אפשר גם עד יומיים שלושה).

      בבוקר, הוציאי את השקית התפוחה (!)

      והניחי על משטח עץ (לא על השיש) כדי שהבצק יגיע לטמפרטורת החדר.

      כעת הבצק מוכן להמשך ההכנה!

      בהצלחה

      ————-

       

      רוצה פיצה כמו בחנות? כאן לוחצים לפרטים

       

      רוצה להצליח עם החלות הביתיות שלך יצאו מוצלחות, יפות וטעימות? כאן לוחצים לפרטים

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־טיפים להתפחת שמרים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: