- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני שנה 1, 8 חודשים by דסמנית ריקי קפלן.
-
מאתתגובות
-
-
14 במאי 2023 בשעה 18:00 #12811מירי הורביץמשתתף
אני מציעה לאנשים פגישת איבחון, ולאחריה שירות ליווי לרכישת דירה.
הכנתי הצעת מחיר ויש לי כמה שאלות:
1. האם נכון האופן של החלוקה או שעדיף לחלק לפי רמת הליווי-
כי תכל'ס באופן הזה מסביר לאנשים מה אני עושה.
2. האם נכון את הקובץ הראשון– ליווי לרכישת דירה- לשלוח לאנשים מראש לפני הפגישה ואח"כ לפי הפגישה לשלוח את הצעת המחיר המתומחרת לפי הבן אדם עצמו.
רוז-
אשמח לשמוע ממך מבחינת הכתיבה הערות ואח"כ אעביר לריקי את השאלה הזו מבחינה שיווקית. -
15 במאי 2023 בשעה 14:50 #13052דסמנית ריקי קפלןמנהל בפורום
מירי,
מלבד ההצעה שלי היום בקבוצת 'אלף לעסקה' לגבי דיוק שאלת 'מה יוצא לי מזה שאשלם לך',
יש לי גם כמה שאלות 😉1. מה פירוש המשפט הזה: פתיחת כתובת מייל ייעודית לליווי שלכם.?
2. בגדול, כן. שני הקבצים מעולים. רק ללטש כדי לסגור פינות.
אותי שכנעת, לפחות,
כי לא ידעתי באמת שאת יכולה להציע את כל זה 🙂
גם אריזת השירות בשלוש הרמות טובה מאוד.עדיין נשארתי לא ברורה לגבי המשפטים האלה:
ליווי פרימיום:
פתיחת כתובת מייל ייעודית לליווי שלכם ומעקב יומיומי 1950 ש"ח
חיפוש מוצרים לרכישה ברשת במחיר הזול ביותר 1700 ש"ח -
16 במאי 2023 בשעה 0:58 #13069מירי הורביץמשתתף
ריקי-
טכנית נראה לי שאני לא מקבלת התראות במייל.
מנסה עכשיו שוב לסמן את התיבה וזה מאוד משמעותי- בעז"ה אעדכן.לגבי התגובה היום בקבוצה עזרת לי מאוד ובאמת רציתי לשמוע מאנשים.
אני שמחה שנהנית מהקבצים ומרגישה בזה התקדמות גדולה מאוד כי כל הזמן זה היה הנו- נו שלך.
האם כמו שטענו בקבוצה אני צריכה להכין עוד ניסוח שיענה על השאלה מה ייצא לי מזה-
במילים פשוטות כשלב מקדים או כבסיס לפרסומת/ דף נחיתה?
או שאני צריכה לענות בקיצור ולצרף זאת לקובץ או גם וגם?דווקא הליווי פרימיום זה אחד השירותים שאני מציעה ועשיתי את זה ממש עכשיו למישהי שדווקא בנתה ולא רכשה דירה (לא רוצה עוד כאלו לקוחות…)
הכתובת מייל נועדה למי שלא נגיש למייל באופן יומיומי, וכך הוא מרוויח מייל עם כל הסיסמאות/ מסמכים/ פרטים/ התנהלות הכל מסודר ומאורגן,
הם שלחו לי כשהיה צריך ממחשבים מזדמנים מסמכים וגם הם יכלו להיכנס למייל שלהם כשהיה צורך.
חיפוש המוצרים כנ"ל-
רכישות מעלי אקספרס, אמזון שיין לפי הצורך של מוצרים שניתן להביא,
חיפוש מוצרים אחרים בארץ לצורך הזמנה וגם כדי לקבל אינדיקציה למחירים ולמבחר הקיים לפני ההגעה לחנות הפיזית. -
16 במאי 2023 בשעה 13:52 #13082דסמנית ריקי קפלןמנהל בפורום
לגבי ההתראות במייל –
זה בטיפול.
בעזר השם אמור להיות מסודר בשבוע הקרוב.לגבי הניסוח –
לכי על גם וגם.אחד הטיפים לפרסום שעובד,
זה לצטט מילה במילה טקסט מתוך מה שהמתעניינים יראו אצלך בהמשך… 🙂ואם הליווי פרימיום עובד –
מעולה.
בורות שלי 😉
-
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.