- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated 06/07/20239:23 am by hadasa haiim.
-
מאתתגובות
-
-
5 ביוני 2023 בשעה 10:04 #13861
קיבלתי מלקוח תשלום מחולק ל12,
האם מדווחים כעת בזמן התשלום על הכל?
כל חודש כשנכנס לבנק?האם יש 2 אפשרויות?
-
5 ביוני 2023 בשעה 12:05 #13865
עסקה שמחולקת לתשלומים יש להוציא עליה קבלה אחת על כל העסקה גם על שקים שזמן פירעונם יהיה עוד כמה חודשים יש להוציא קבלה במיידי על הכל
-
5 ביוני 2023 בשעה 13:36 #13874
הדסה,
איך זה שאני מכירה לא מעט עסקים שמדווחים בכל חודש על ההכנסה של אותו חודש?יש דרך נוספת,
או שכל אלה שעושים ככה עושים כמוני –
מאפשרים עסקה בהוראת קבע על הכרטיס –
כלומר:
בכל חודש יש גבייה חדשה,
שלא תופסת מסגרת,
ולכן גם החשבונית יוצאת רק על אותו חודש.אני צודקת?
כלומר: רק אופציה כזאת מאפשרת דיווח חודשי אחד-אחד?
-
5 ביוני 2023 בשעה 21:04 #13900
אם זה עסקה אחת שמחלקת בתשלומים יש להוציא קבלה אחת אבל אם זה עסקה בהוראת קבע אז כל חודש לאחר שרואים שההוראת קבע ירדה מוציאים חש/קבלה
יש 2 בסיסי דיווח בסיס דיווח על בסיס מזומן ודיווח על בסיס מצטבר מי שמדווח על בסיס מזומן מוציא חש רק כשקיבל את הכסף ומי שהוא על בסיס מצטבר כשהעסקה מבוצעת יש להוציא חש ללא קשר לתשלום
שימי לב כתבתי קבלה ולא חשבונית, יש הבדל בין מורשה לפטור והחובה להוציא קבלה אינה משנה.
אם הביאו לנו את כל הכסף חייב להוציא מיידי את הקבלה על כל הסכום על אף שזה יפרע עוד כמה חודשים, מקווה שהובנתי… -
5 ביוני 2023 בשעה 21:19 #13902
הדסה תודה רבה-
ואם אני רגילה לדווח על עיסקאות קטנות כשהכסף נכנס לבנק אפשר את התשלום הזה להכניס מיידי?
או שאת הכל אני צריכה להכניס מיד כשנכנס? -
5 ביוני 2023 בשעה 21:42 #13903
מחילה אבל לא הבנתי את השאלה.
תגידי לי אם זה מה שהתכוונת
שאת מוציאה חשבונית שהכסף נכנס לך לחשבון?
א"כ את מדווחת על בסיס מזומן.
אני דברתי על משהו אחר שאם משלמים לך על עסקה והיא מחולקת לתשלומים בשיק או באשראי את צריכה לדווח על כל העסקה שבוצעה ולא כל פעם מה שנכנס לך לחשבון, אם זה הוראת קבע שכל חודש בחודשו יש עסקה נפרדת ומשלמים לך על אותו החודש אז את יכולה להוציא את החשבונית כל חודש.
שימי לב שאת קונה איזה מוצר יקר לדוגמא מקרר בתשלומים, מביאים לך חשבונית אחת ולא כמספר התשלומים שעשית. -
5 ביוני 2023 בשעה 21:44 #13904
הדסה אולי לא ניסחתי נכון אבל קיבלתי תשובה אני רק רוצה לחזור עליה:
עיסקאות רגילות, שמשולמות דרך האשראי אני יכולה לחכות לכניסה של הכסף לחשבון ואז לדווח על כל העיסקאות.
עיסקה בתשלומים- אני לא מחכה, אלא מיד מוציאה עליה קבלה ובכל 12 החודשים, כשהכסף נכנס לחשבון אני לא מדווחת עליה.
נכון? -
5 ביוני 2023 בשעה 21:51 #13906
עסקה באשראי על אף שלא נכנס הכסף לחשבון נקראת עסקה כל עוד הכרטיס עבר זה עסקה לכל דבר וחייב להוציא במיידי קבלה. הלקוח אמור לקבל את הקבלה מיד כשהוא משלם לך באשראי.
נכון לגבי תשלומים מוציאים קבלה על כל הסכום -
5 ביוני 2023 בשעה 21:58 #13907
ככה שמעתי פעם ממנהלת חשבונות וגם אני כך-
ביקשתי קבלה ממישהי אז היא שאלה אותי-
אפשר בתחילת החודש ובאמת עכשיו קיבלתי.אבל אם זו טעות-
אתקן אותה לפחות מכאן ולהבא. -
5 ביוני 2023 בשעה 22:04 #13908
הדסה תודה על הזמינות והבהירות.
יש לי עוד שאלה-
זה אחד הדברים שהכי מכבידים עלי בעסק.
יש חברות שנותנות לי שילוב בין הסליקה לחשבוניות-
כך שיהיה אוטומטי ואני אצטרך לטפל רק בהעברות לחשבון הבנק? -
7 ביוני 2023 בשעה 9:23 #13973
כן הרבה חברות מוציאות אוטומטית חשבונית ברגע שעבר האשראי. כגון משולם ( GROW) תבדקי אבל יש עוד כמה..
בהצלחה
-
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.