פתיתי סויה?? ממה זה ולמה צריך והאם אפשר להחליף?

פתיתי סויה?? ממה זה ולמה צריך והאם אפשר להחליף?

  • הודעה
    חגית כהן
    אורח
    מתכון שכתוב "פתיתי סויה"  למה הכוונה? ואיפה משיגים את זה . ולמה בעצם כדאי להשתמש בפתיתי סויה ?

    תודה מראש .

מציג 0 תגובות משורשרות
  • תגובות
      שלום חגית,

      פתיתי סויה גולמית עשויים מפולי סויה שעוברים עיבוד מסוים המקנה להם את צורתם ואת התכונה הספוגית שלהם.

      לכן, לאחר הוספת מים רותחים, הם מתנפחים פי שניים.
      מכיון שהסויה הגולמית נחשבת כבריאה (כשלא צורכים אותה בכמות מוגזמת),

      היא ודאי מועדפת על פני מוצרי הסויה התעשייתיים כגון שניצלים ונקניקיות.
      הסויה הגולמית גם חסכונית, כך שמומלץ להוסיף מהפתיתים לעיסת קציצות בשר או דגים.
      זה מגדיל את הנפח בלי שיורגש בטעם.

      לחילופין, ניתן להכין קציצות טעימות מפתיתי הסויה בלבד. תוכלי להשיג אותה ברוב חנויות הטבע.

      בהצלחה!!

      ——-

       

      רוצה פיצה כמו בחנות? כאן לוחצים לפרטים

      רוצה להצליח עם החלות הביתיות שלך יצאו מוצלחות, יפות וטעימות? כאן לוחצים לפרטים

       

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־פתיתי סויה?? ממה זה ולמה צריך והאם אפשר להחליף?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: